Hur kan vi göra världen bättre? (elevtext)

Jag tycker eller rättare sagt jag tror att man kan göra världen bättre genom att sluta förorena så mycket som vi gör. Sluta köra så mycket bil, är ett bra exempel. Att köra så mycket bil som vi gör idag, inte bara i Sverige men överallt i världen, gör så att det kommer mer och mer avgaser ut i luften.

Jag tycker att för att vi ska kunna göra världen bättre och man vill göra en förändring så kan det vara att istället för att alla ska köra en och en så kan man samåka, eller gå eller cykla om man inte ska så långt. Eller ta bussen. Man behöver inte ta bilen vart man än ska. Det är inte bra för miljön och det är inte bra för din egen hälsa.

/Sara

This entry was posted in Förbättra världen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
Hoppa till verktygsfältet