Förgylla någons vardag

Det finns många saker man kan göra för att förbättra världen. Det behöver inte vara något stort, det lilla är minst lika viktigt. Jag har tänkt att man skulle kunna förbättra det lite för äldre människor som bor på ålderdomshem. Bara en sådan enkel sak som att prata och vara social med äldre tror jag betyder mycket för dem för att det finns många som lever helt själva och inte har någon att prata med. De äldre personerna har varit med om mycket och därför kan de berätta om saker från förr, t.ex. om 2: världskriget. Jag tror att man som gammal hade uppskattat att någon lyssnar på en och att man bara kan prata av sig för det är viktigt så man inte bara går och grubblar för sig själv.  Jag vet ju själv hur glad mina mor och farföräldrar blir när jag hälsar på dem och pratar om allt möjligt. Tror att ni känner igen det själva!

Viktor Dahlström SPE10  2012-06-07

This entry was posted in Förbättra världen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
Hoppa till verktygsfältet