En liten gärning kan göra stor skillnad

joyVi tycker att det finns många olika gärningar som är väldigt bra. En god gärning kan vara tillexempel vara att man erbjuder någon rullstolsbunden, gravid eller pensionerad person sin plats i bussen. På statsbussar i större städer är det ofta fullsatt och de pensionerade kanske ställer sig längre bak i kön för att slippa trängas och då brukar de inte finnas några sittplatser kvar. Då kan man erbjuda mannen eller kvinnan sin plats och göra en god gärning. Att erbjuda sin sittplats i bussen kanske inte är den största goda gärningen men även de små gärningarna gör stor skillnad och framför allt så uppskattar personerna det väldigt mycket. 

Av: Sara och Sabina.

This entry was posted in Okategoriserad. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
Hoppa till verktygsfältet