Turism

Turismen handlar om resor. Resor är viktigt. För utan resor blir det ingen utveckling. Ordet resa betyder olika för olika människor. Men oftast tänker vi på yttre resor. Man reser till en annan plats för att få nya intryck och upplevelser. Nya upplevelser är viktiga satt man inte ska tröttna på vardagen. Man behöver resa till andra platser för att må bra. Men också för att få nya upplevelser att ta med sig hem. Fritidsaktiviteter som jakt och fiske är nöje idag, men har varit livsviktigt. Jakt och fiske ligger högt upp på upplevelseskalan. Fotvandring är också mycket populärt. Att få en paus från vardagen är viktigt så att det händer något spännande och intressant i livet. Det viktigaste när man reser är att ha skoj och att göra det för att man själv vill.

 

 

This entry was posted in Tema: resor. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
Hoppa till verktygsfältet