Framtidens sätt att studera?

Känner ni också att ni vill så mycket, men att ni måste sålla och sålla och sålla, för att i alla fall hinna med att göra något bra? Jag skulle till exempel gärna vilja gå den här kursen http://connect.downes.ca/index.html, men det går väl fler tåg, eller …?

Kanske blir den här typen av kursupplägg  ett vanligt sätt att bedriva högre studier i framtiden? Vad tror du?

PS. Detta är ett exempel på en text som inte är självbärande. För att förstå vad det är för kursupplägg jag skriver om, måste ni nämligen klicka på länken och söka runt på webbplatsen efter svar. Det är naturligtvis bra att jag länkar till kursens webbplats, men det räcker inte. Skulle jag vilja utveckla och förbättra min text, skulle jag alltså lägga till vad kursen heter, vad den går ut på och hur studierna går till. För att göra texten mer intressant borde jag inte bara fråga dig vad du tycker, utan även själv reflektera kring kursupplägget (till exempel fördelar och nackdelar) och hur högre studier kommer att se ut i framtiden.

This entry was posted in Debatt, IKT-verktyg, Öppna lärresurser, Tips. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
Hoppa till verktygsfältet